„Nu amâna pe mâine ce poți face la fel de bine și poimâine” – spunea Mark Twain. Nu era singurul, însă, pentru că se estimează că „procrastinastus”, cuvânt de origine latină care înseamnă “să amân până mâine”, este în uz încă din anii 1500. Dacă vrei să înveți mai multe despre de ce amânăm, cercetarea din spatele acestui fenomen și cum să treci la acțiune, te invităm să asculți episodul integral.
Podcast
Podcastul nostru aduce discuții cât mai variate despre sănătatea mintală, sub formă de interviuri cu specialiști sau povești personale.
Ascultă episoadele pe:
Caută după topic

burnout ● dificultăți de învățare ● self-care ● stres
De ce amânăm? Știința din spatele procrastinării
Ascultă episodul pe:

anxietate ● burnout ● depresie ● self-care ● stres
Despre sesiune și sănătatea mintală în studenție
Sănătatea mintală a studenților a început să fie recunoscută ca fiind o problemă de sănătate publică la nivel internațional, cu studii din alte țări estimând că între 20 și 40% din studenți ar putea îndeplini criteriile de diagnostic pentru o tulburare de sănătate mintală. Așadar, este timpul să vorbim mai deschis despre acest subiect. Vă invităm să ascultați episodul pentru a afla care sunt experiențele altor studenți din România care trec prin sesiune chiar acum.
Ascultă episodul pe:

poveste personală ● relații ● self-care ● stres
Irina (Coffentropy) – social media, mental health
Platformele de social media au devenit omniprezente în viețile noastre, iar, fie că ne dăm seama, fie că nu, cu toții suntem expuși la diverse tipuri de conținut de fiecare dată când accesăm o astfel de platformă. În episodul de astăzi, Larisa stă de vorbă cu Irina Rusu, cunoscută în mediul online sub numele de ”Coffentropy”.
Ascultă episodul pe: