Echipă

Maria Pascale

Fondator

Maria a studiat fizică la Cambridge, continuând cu un master în neuroștiințe la University College London. Devenind mai conștientă de absența dialogului despre sănătatea mintală în România în timpul primilor ani de facultate în afară, Maria a fondat ONG-ul dorind să contribuie la crearea unui mediu mai deschis în acceptarea și soluționarea problemelor mintale și în țara natală.

Dan Mirea

Coordonator proiecte

Dan și-a terminat studiile la Cambridge, a lucrat 2 ani în cercetare psihiatrică, iar acum este doctorand în psihologie și neuroștiințe la Princeton. Prin activitatea lui, Dan își dorește, în primul rând, să ajute oamenii să își înțeleagă mai bine sănătatea mintală și să aibă mai ușor acces la sprijin și, în al doilea rând, să adreseze neajunsurile din cercetarea pe mental health din România.

Larisa Dinu

Coordonator proiecte

Larisa a absolvit facultatea de psihologie și un master în cercetare psihiatrică la King’s College London, iar acum este doctorandă în psihologie și neuroștiințe la King’s College London și University College London. Larisa vrea să contribuie la o mai bună înțelegere a tulburărilor de sănătate mintală și să participe activ la dezvoltarea cercetării în psihologie și neuroștiințe în România.

Ionela Solniță

Coordonator PR

Ionela a absolvit Facultatea de Litere din Craiova, iar în prezent lucrează ca și content writer. Interesul ei pentru sănătatea mintală a apărut odată cu propriile experiențe cu tulburările de anxietate. S-a alăturat proiectului deoarece își dorește să contribuie la normalizarea dialogului despre sănătatea mintală și crearea unui mediu safe pentru cei ce se confruntă cu probleme de această natură.

Ioana Tonceanu

Coordonator outreach

Ioana a absolvit Facultatea de Psihologie la Universitatea din Glasgow, urmând un master Erasmus Mundus în politici educaționale, care îi permite să cerceteze eficacitatea și relevanța intervențiilor socio-emoționale în școli. Ea s-a alăturat echipei pentru a contribui la promovarea sănătății mintale și a utilizării metodelor validate științific în cultivarea rezilienței și autoreglării.

Denisa Savastin

Coordonator grup de suport

Denisa este elevă în clasa a 12-a la Liceul Tehnologic Jacques M. Elias în Sascut și este la profilul economic. Ea este pasionată de citit, îi place să scrie și să fotografieze. S-a alăturat echipei Mental Health for Romania deoarece îi place să ajute oamenii din jurul ei și să învețe lucruri noi despre tot ce înseamnă sănătatea mintală. 

Ioana Nicolae

Voluntar

Ioana a absolvit Facultatea de Psihologie la Universitatea Bucureşti, iar acum urmează un master în Psihologia Sănătăţii, la aceeaşi universitate, începând şi o formare în CBT. În prezent lucrează în mediul educaţional şi face voluntariat în cauze legate de domeniul în care activează. S-a alăturat echipei din dorinţa de a-și sprijini comunitatea şi de a susţine abordarea bazată pe dovezi în psihologia aplicată.

Teodora Neagoe

Voluntar

Teodora este elevă în an terminal la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, pregătindu-se pentru o carieră în domeniul psihologiei și al științelor cognitive. Ea este curioasă spre a descoperi modurile în care lucrează și funcționează mintea umană, implicându-se activ prin proiectul MHR pentru a aduce mai aproape de cei din jur subiectul sănătății mintale și importanța acestuia.

Diana Iorga

Voluntar

Diana studiază medicina la Universitatea Transilvania Brașov, fiind fascinată de modul în care funcționează atât corpul cât și mintea umană. Este pasionată de literatură, poezie, natură, îi place să observe lumea din jurul ei și să îi ajute pe oameni. Prin activitatea ei din școli, își dorește să îi ajute pe elevi să înțeleagă ce este sănătatea mintală și cât de importantă este aceasta.

Alessia Achim

GRAPHIC DESIGNER

Alessia este studentă la arhitectură la UIC Barcelona. Ea s-a alăturat proiectului pentru că, având experiențe personale cu tulburările de alimentație și depresia, a vrut să contribuie direct la dezvoltarea cunoștințelor oamenilor din România despre sănătatea mintală, precum și la popularizarea opțiunilor de ajutor pentru cei care au nevoie. 

Andrei Stamate

GRAPHIC DESIGNER

Andrei a studiat comunicare și relații publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, iar în timpul liber se ocupă de pasiunea sa, graphic design-ul. S-a alăturat proiectului deoarece își dorește să contribuie la formarea unei comunități în care oamenii să vorbească liber despre problemele lor și în care să se regăsească.

Asociația este la început de drum și suntem dornici să ne mărim echipa! Urmărește-ne pagina pentru a afla când vom începe următoarea perioadă de recrutare.