Termeni & Condiții

Asociația Mental Health for Romania (MHR), înregistrată cu numărul 184088 în cadrul Registrului Național pentru Evidența Organizațiilor Neguvernamentale (Ministerul Justiției) și având adresa de e-mail contact@mentalhealthforromania.org este o persoană juridică română fără scop patrimonial sau lucrativ cu sediul în România.

Accesarea prezentului site implică acceptarea termenilor și condițiilor listate mai jos. Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta secțiune și de a posta data ultimei modificări.

I. Materiale postate pe site-ul nostru

Toate materialele postate pe site-ul https://mentalhealthforromania.org, precum și design-ul acestuia, au fost realizate de către echipa MHR sau colaboratorii acesteia; excepție fac ilustrațiile de pe blog, care sunt explicit creditate autorilor. Conținutul scris, grafic sau de orice altă natură postat pe platforma noastră nu poate fi reprodus în absența permisiunii oferite de către unul dintre membrii echipei noastre. Acest acord trebuie să fie oferit în mod explicit și în scris înaintea publicării materialelor pe alte platforme.

Alte elemente protejate de drepturi de proprietate intelectuală ce aparțin exclusiv Asociației nu pot fi utilizate în lipsa acordului scris din partea unui membru senior sau a președintelui Asociației.

II. Materiale primite din surse externe

Orice conținut trimis de dvs. (spre exemplu, materiale pentru blog-ul nostru sau anumite concursuri), prin intermediul adresei de e-mail menționată mai sus sau social media, aparține atât Asociației, cât și autorului pentru uz personal (spre exemplu, materialul poate fi postat pe pagina personală de social media a creatorului/creatoarei).

Asociația va acționa cu bună credință (bona fides) în ceea ce privește drepturile de autor. Așadar, nu ne asumăm responsabilitatea pentru încălcarea drepturilor de autor în cazul în care conținutul trimis de dvs. nu vă aparține. Ne asumăm responsabilitatea de a crea legătura între dvs. și autorități, la cererea celor din urmă, în situația încălcării drepturilor de autor.

III. Hyperlink-uri către site-ul nostru

Crearea hyperlink-urilor cu trimitere la site-ul nostru este permisă, însă această permisiune nu este irevocabilă sau exclusivă. Astfel, linkurile folosite pentru a dezinforma/ a împrăștia știri false, a înșela sau a deroga Asociația, precum și uzul acestora într-un scop ofensiv nu sunt permise.

IV. Trimiteri către site-uri web externe și conținut înglobat

Pentru protejarea drepturilor de autor și în urma colaborărilor noastre cu alte asociații / persoane private, pe pagina https://mentalhealthforromania.org vor fi ocazional postate hyperlink-uri către site-uri externe administrate de terți. Asociația noastră nu are nicio responsabilitate când vine vorba despre conținutul site-urilor respective. Aceasta este responsabilitatea exclusivă a organizației sau persoanei care administrează pagina web respectivă.

Articolele de pe blogul nostru pot conține informații înglobate (spre exemplu, imagini, videouri de pe YouTube etc.). Nu suntem responsabili pentru acest conținut deoarece accesarea acestor materiale este voluntară, implicând vizitarea și vizualizarea unei surse externe (spre exemplu, dvs. vizualizați un video de pe YouTube facilitat prin intermediul platformei respective chiar dacă există o trimitere către acest conținut pe site-ul nostru).

Ultima actualizare: 09.01.2021