Politica de confidențialitate

I. Ce reprezintă această secțiune?

Această parte a site-ului https://mentalhealthforromania.org are scopul de a vă informa cu privire la modul în care noi, Mental Health for Romania, gestionăm datele dvs cu caracter personal și despre drepturile pe care le aveți în conformitate cu Regulamentul EU 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (pe scurt, RGPD sau GDPR în engleză) și reglementările naționale aplicabile.

Astfel, responsabilul pentru protejarea și prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate prin intermediul acestui site este Asociația Mental Health for Romania (MHR), înregistrată cu numărul 184088 în cadrul Registrului Național pentru Evidența Organizațiilor Neguvernamentale (Ministerul Justiției) și având adresa de e-mail contact@mentalhealthforromania.org.

II. Ce fel de date colectăm și cu ce scop?

Toate datele sunt colectate prin intermediul formularelor de contact. Acestea facilitează comunicarea între MHR și cei care doresc să ia legătura direct cu noi.

Momentan avem 4 formulare de contact:

  1. Formularul de aplicație pentru a deveni voluntar,
  2. Formularul pentru profesori colaboratori,
  3. Formularul pentru psihologi** și
  4. Formularul de general de contact din secțiunea “Implică-te”


Scopul colectării datelor (anume: adresa de e-mail, nume, oraș) prin intermediul acestor formulare este de a răspunde cât mai rapid solicitărilor trimise de către dvs. Toate informațiile menționate sunt păstrate în baza noastră de date și/sau agenda noastră de e-mail. Puteți solicita oricând ștergerea lor printr-un e-mail la adresa contact@mentalhealthforromania.org.

III. Cine are acces la datele tale?

În urma completării formularului: 

1. Pentru aplicația de voluntar 

Datele tale vor fi folosite doar de către membrii echipei noastre pentru a lua legătura cu tine, a organiza un interviu în care să ne cunoaștem mai bine și, în cele din urmă, pentru a întocmi un contract de voluntariat.*** 

2. Pentru profesori colaboratori

Datele dvs. vor fi partajate cu posibili colaboratori în cadrul diverselor proiecte pentru buna organizare a acestora. Dacă această eventualitate va apărea, veți fi contactat de către MHR pentru a vă da acordul. 

3. Pentru psihologi

În cazul în care oferiți servicii de consiliere psihologică gratuite sau la preț redus și vă veți înregistra prin intermediul acestui formular, informațiile dvs. vor fi partajate pe site-ul nostru. Adițional, ne rezervăm dreptul de a vă contacta pentru proiectul de centralizare a serviciilor psihologice. Datele pe care ni le veți furniza în această situație vor fi folosite doar în cazul în care vă veți da acordul de a apărea pe harta noastră. 

4. General de contact

Datele tale nu vor fi partajate cu persoane terțe, exceptând cazul în care ne vei solicita direct acest lucru; spre exemplu, pentru a te pune în contact cu unul dintre specialiștii cu care colaborăm. În afara acestei situații, doar membrii echipei noastre vor avea acces la informațiile pe care ni le furnizezi. Acestea vor fi folosite doar în interesul tău; de exemplu, pentru a-ți răspunde la cereri și mesaje. 

Excepție fac cazurile în care ne e impus prin lege să facem altfel.

Informațiile dvs. NU vor fi folosite în scopuri de marketing!

IV. Ai drepturi asupra acestor date?

Da, bineînțeles. Noi ne angajăm să respectăm toate drepturile oferite prin Regulamentul EU și legislația națională în vigoare. Astfel, dacă doriți modificarea, corectarea sau ștergerea informațiilor dvs. din baza noastră de date, ne puteți cere acest lucru în scris la adresa contact@mentalhealthforromania.org.

V. Cât timp păstrăm datele colectate?

Acest lucru depinde de perioada necesară și de acordul dvs., în special în cazul colaboratorilor. Totuși, după finalizarea proiectelor sau în cazul în care hotărâm de comun acord că nu vom mai colabora în viitor, datele dvs. vor fi șterse în cel mai scurt timp posibil.

VI. Întrebări?

Dacă aveți alte întrebări cu privire la modul în care gestionăm și prelucrăm datele cu caracter personal, vă stăm la dispoziție pe FacebookInstagram și/sau la adresa de e-mail menționată mai sus.


* sau în engleză Privacy Policy

** prin aceasta ne referim la psihologii care oferă servicii gratuite sau reduse. informațiile din acest formular pot fi partajate pe site-ul nostru cât și în cadrul proiectului de centralizare a serviciilor de sănătate mintală.

*** Având în vedere faptul că vârsta legală pentru semnarea acestui document (fără acordul unui tutore legal) este de 16 ani, persoanele cu vârste mai mici nu vor fi contactate, iar datele cu caracter personal vor fi șterse automat. Pentru cei ce doresc să ia legătura cu noi (indiferent de vârstă) va rugăm să folosiți formularul de contact general.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această pagină și vom afișa data actualizării. 

Ultima actualizare: 09.01.2021