Podcast

Our podcast brings varied discussions about mental health as interviews with specialists or personal stories.

Listen to the episodes on:

Search by topic

Despre body shaming in perioada adolescenței

Body shaming este un act în care o persoană își exprimă opinii sau comentarii nesolicitate și de obicei negative despre corpul cuiva (mărime, formă, greutate, etc). Dacă vrei să înveți mai multe despre body shaming în adolescență și moduri în care poate fi gestionat acest fenomen, te invităm să asculți episodul de podcast integral, realizat realizat în parteneriat cu Ridmi Magazine, o revistă cu povești necenzurate pe tema educației din România.

Listen to the episode on:

Spotify Anchor Apple Podcasts Google Podcasts

De ce amânăm? Știința din spatele procrastinării

“Nu amâna pe mâine ce poți face la fel de bine și poimâine” – spunea Mark Twain. Nu era singurul, însă, pentru că se estimează că “procrastinastus”, cuvânt de origine latină care înseamnă “să amân până mâine”, este în uz încă din anii 1500. Dacă vrei să înveți mai multe despre de ce amânăm, cercetarea din spatele acestui fenomen și cum să treci la acțiune, te invităm să asculți episodul integral.

Listen to the episode on:

Spotify Anchor Apple Podcasts Google Podcasts

Ce impact au hormonii asupra sănătății mintale?

Unii dintre hormonii pe care îi aducem în prim plan sunt cunoscuți publicului larg ca având un efect asupra sănătății mintale, cum ar fi serotonina, dar alții, ca testosteronul, sunt mai puțin cunoscuți și sperăm ca prin acest episod să le amintim ascultătorilor că sănătatea mintală a oricui poate fi afectată de schimbările hormonale prin care trece, indiferent de gen sau vârstă.

Listen to the episode on:

Spotify Anchor Apple Podcasts Google Podcasts
1236