Mindset-ul face diferența

Trecutul nu îți dictează viitorul decât dacă repeți greșelile pe care le-ai făcut. 

Sunt elevă în clasa a 12-a, folosesc această perioadă pentru explorare și experimentare. Am petrecut ore în șir pe băncile școlii învățând pentru note, pentru a le arăta altora de ce sunt în stare… Totul s-a schimbat atunci când am realizat că oamenii cu adevărat valoroși au de demonstrat doar propriei persoane că pot! Mintea este organul schimbării, chiar dacă societatea ne impune valori care în realitate ne distrug psihic, depinde de noi dacă ascultăm vocea condiționării sau vocea intelectului. Este important să te cunoști și să faci diferența dintre ce îți dorești și ce ai fost educat că trebuie să îți dorești.

Găuri în șosete

Nu îmi plac șosetele, dar obișnuiam să le ador. Aveam zeci de perechi de diferite culori și modele, le-am ascuns pe toate în sertarul de sub oglindă. Nu ajung des la el, dar nu pentru că este prea bine ascuns, ci pentru că mă tem. Nu îmi mai e de mult timp frică de șosete, doar de ce se află deasupra ascunzișului lor, mai bine spus, ce e poate afla dacă mă aproprii prea mult.

Am învățat să măsor unghiurile și să calculez arii doar pentru a îmi putea pune șosetele în picioare. Nu mă mai văd de mult timp pe mine când trag materialul peste haluce, iar ochii care supraveghează întreaga acțiune nu îmi mai aparțin doar mie.