Pride Month ­čĆ│´ŞĆÔÇŹ­čîł

Luna iunie este recunoscut─â interna╚Ťional ca Luna Pride, ├«n care celebr─âm comunitatea LGBTQ+ ­čîł

S─ân─âtatea mintal─â ├«n r├óndul acestei comunit─â╚Ťi a fost un focus important al Mental Health for Romania ├«n ultimii ani, ╚Öi de aceea ╚Ťi-am preg─âtit o imagine de ansamblu a proiectelor noastre pe aceast─â tem─â.

Harta speciali╚Ötilor MHR con╚Ťine psihologi ╚Öi terapeu╚Ťi care fac parte sau sunt alia╚Ťi ai comunit─â╚Ťii LGBTQ+, ╚Öi care pot oferi un spa╚Ťiu sigur pentru consiliere ╚Öi suport.

Serverul nostru de Discord este un loc pentru discu╚Ťii libere despre s─ân─âtatea mintal─â. ├Äntregul spa╚Ťiu este LGBTQ+-friendly, cu zero toleran╚Ť─â la discriminare sau instigare la ur─â. 

Pe contul nostru de Instagram po╚Ťi vedea colabor─ârile noastre cu Asocia╚Ťia Accept.

Echipa noastr─â de cercetare a ├«nceput un proiect de revizuire a literaturii focusat pe a identifica diferen╚Ťele ├«ntre persoanele LGBTQ+ ╚Öi non-LGBTQ+ ├«n materie de probleme de s─ân─âtate mintal─â. Rezultatele vor fi publicate ├«n anul 2023.

├Äncep├ónd cu edi╚Ťia din 2022 a Concursului nostru de Crea╚Ťie am acordat un premiu special pentru cea mai bun─â lucrare care atinge tematica s─ân─ât─â╚Ťii mintale queer.