Echipă

Maria Pascale

FONDATOR & DIRECTOR EXECUTIV

Maria a studiat fizică la Cambridge, continuând cu un master în neuroștiințe la University College London. Devenind mai conștientă de absența dialogului despre sănătatea mintală în România în timpul primilor ani de facultate în afară, Maria a fondat ONG-ul dorind să contribuie la crearea unui mediu mai deschis în acceptarea și soluționarea problemelor mintale și în țara natală.  

Dan Mirea

COORDONATOR PROIECTE

Dan și-a terminat studiile la Cambridge, a lucrat 2 ani în cercetare psihiatrică, iar acum este doctorand în psihologie și neuroștiințe la Princeton. Prin activitatea lui, Dan își dorește, în primul rând, să ajute oamenii să își înțeleagă mai bine sănătatea mintală și să aibă mai ușor acces la sprijin și, în al doilea rând, să adreseze neajunsurile din cercetarea pe mental health din România.

Ionela Solniță

COORDONATOR VOLUNTARI

Ionela a absolvit Facultatea de Litere din Craiova, iar în prezent lucrează ca și content writer. Interesul său pentru sănătatea mintală a apărut odată cu propriile sale experiențe cu tulburările de anxietate. S-a alăturat proiectului deoarece își dorește să contribuie la normalizarea dialogului despre sănătatea mintală și crearea unui mediu safe pentru cei ce se confruntă cu probleme de această natură.

Teodora Herțanu

COORDONATOR PR

Teodora lucrează în domeniul marketingului și comunicării în Danemarca. Ea își petrece timpul liber în diverse programe prin care încearcă să dea înapoi comunității – mentorat, meditații la limba engleză, și de curând voluntar Mental Health for Romania. Are încredere că doar prin suport și o comunitate strânsă ne putem dezvolta și depăși momentele grele.

Larisa Dinu

COORDONATOR PODCAST

Larisa a absolvit facultatea de psihologie și un master în cercetare psihiatrică la King’s College London, iar acum este doctorandă în psihologie și neuroștiințe la King’s College London și University College London. Larisa vrea să contribuie la o mai bună înțelegere a tulburărilor de sănătate mintală și să participe activ la dezvoltarea cercetării în psihologie și neuroștiințe în România

Maria Martinuț

COORDONATOR LEGAL

Maria a studiat drepturile omului la Universitatea din Groningen, Olanda și este interesată de relația dintre sănătatea mintală și drepturile persoanelor afectate de tulburări de sănătate mintală. De asemenea, consideră că societatea românească ar beneficia de o schimbare în percepția asupra sănătății mintale prin normalizarea dialogului pe acest subiect.

Diana Iorga

COORDONATOR OUTREACH

Diana studiază medicina la Universitatea Transilvania Brașov, fiind fascinată de modul în care funcționează atât corpul cât și mintea umană. Este pasionată de literatură, poezie, natură, îi place să observe lumea din jurul ei și să îi ajute pe oameni. Prin activitatea ei din școli, își dorește să îi ajute pe elevi să înțeleagă ce este sănătatea mintală și cât de importantă este aceasta.

Ioana Tonceanu

RESEARCHER

Ioana a absolvit Facultatea de Psihologie la Universitatea din Glasgow, urmând un master Erasmus Mundus în politici educaționale, care îi permite să cerceteze eficacitatea și relevanța intervențiilor socio-emoționale în școli. Ea s-a alăturat echipei pentru a contribui la promovarea sănătății mintale și a utilizării metodelor validate științific în cultivarea rezilienței și autoreglării.

Denisa Savastin

MODERATOR DISCORD

Denisa este elevă în clasa a 11-a la Liceul Tehnologic Jacques M. Elias în Săscut și este la profilul economic. Ea este pasionată de citit, îi place să scrie și să fotografieze. S-a alăturat echipei Mental Health for Romania deoarece îi place să ajute oamenii din jurul ei și să învețe lucruri noi despre tot ce înseamnă sănătatea mintală. 

Alessia Achim

GRAPHIC DESIGNER

Alessia este studentă la arhitectură la UIC Barcelona. Ea s-a alăturat proiectului pentru că, având experiențe personale cu tulburările de alimentație și depresia, a vrut să contribuie direct la dezvoltarea cunoștințelor oamenilor din România despre sănătatea mintală, precum și la popularizarea opțiunilor de ajutor pentru cei care au nevoie. 

Andrei Stamate

GRAPHIC DESIGNER

Andrei a studiat comunicare și relații publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, iar în timpul liber se ocupă de pasiunea sa, graphic design-ul. S-a alăturat proiectului deoarece își dorește să contribuie la formarea unei comunități în care oamenii să vorbească liber despre problemele lor și în care să se regăsească.

Maria Pascale

FONDATOR

Maria studiază fizică la Cambridge în Anglia și dorește ca în viitor să se specializeze în neuroștiințe. Încă din liceu a devenit conștientă de absența dialogului despre mental health în România, și dorește să contribuie la crearea unui mediu mai deschis în acceptarea și soluționarea problemelor mintale, în special în rândul tinerilor.
Dan Mirea

COORDONATOR PROIECTE

Dan și-a terminat studiile la Cambridge, a lucrat aproape 2 ani în cercetare psihiatrică, iar acum își începe doctoratul în psihologie și neuroștiința la Princeton. Prin activitatea lui, Dan își dorește, în primul rând, să ajute oamenii să își înțeleagă mai bine sănătatea mintală și să aibă mai ușor acces la sprijin și, în al doilea rând, să adreseze neajunsurile din cercetarea pe mental health din România.
Larisa Dinu

COORDONATOR PODCAST

Larisa a absolvit facultatea de psihologie, continuând cu un master în cercetare psihiatrică la King’s College London. Lucrând peste 3 ani în cercetare psihiatrică în Londra, și-a început recent doctoratul în psihologie și neuroștiințe la King’s College London și University College London. Larisa vrea să contribuie la o mai bună înțelegere a tulburărilor de sănătate mintală și să participe activ la dezvoltarea cercetării în psihologie și neuroștiințe în România.
Maria Martinuț

COORDONATOR LEGAL

Maria a studiat drepturile omului la Universitatea din Groningen, Olanda și este interesată de relația dintre sănătatea mintală și drepturile persoanelor afectate de tulburări de sănătatea mintală. De asemenea, consideră că societatea românească ar beneficia de o schimbare în percepția asupra sănătății mintale prin normalizarea dialogului pe acest subiect.
Roxana Solniță

COORDONATOR PROMOVARE

Roxana studiază la Facultatea de Traducere și Terminologie din cadrul Universității din Craiova, fiind în același timp pasionată și de psihologie. S-a alăturat proiectului, deoarece consideră că lipsa de informare este principala cauză a stigmei asupra persoanelor cu tulburări mintale și își dorește să contribuie la crearea unei societăți în care oamenii să poată empatiza mai mult cu cei care se confruntă cu astfel de probleme.
Diana Baciu

COORDONATOR FUNDING

Diana a studiat dreptul în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Ea este de părere că dreptul este un domeniu dinamic, iar interesele sale se centrează asupra rolului jucat de membrii societății civile în procesul de aplicare al normelor legale. În cadrul Mental Health for România activitatea ei principală este obținerea de fonduri necesare pentru a continua și îmbunătăți activitatea.
Andreea Goia

CERCETARE

Andreea este elevă în clasa a 12-a la Liceul Internațional de Informatică din București. Pe viitor, ea vrea sa să urmeze facultatea de medicină. Înscrierea ca voluntar în echipa MHR a fost determinată de experiențele personale de la concursuri și olimpiade, Andreea dorindu-și să-i ajute pe cei care trec printr-o perioadă dificila cauzată de mediul competitiv, de multe ori ostil, în care se află.
Irina Ioniță

PROIECTE EDUCAȚIONALE

Irina este studentă la două programe de master în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. A terminat licența la aceeași facultate și în viitor vrea să devină psihoterapeut, dar și psiholog organizațional, pentru a ajuta grupurile să se dezvolte și să lucreze mai bine împreună. Irina a lucrat în trecut cu copiii și este pasionată de teatru și comedie.
Bianca Boancă

SECRETAR

Bianca studiază psihologie în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. A ales psihologia din curiozitate și dorință de a afla ce se întâmplă în interiorul fiecăruia. S-a alăturat echipei Mental Health for Romania deoarece își dorește să ajute cât mai mulți oameni să înțeleagă importanța sănătății mintale, un subiect tratat încă cu superficialitate în societatea noastră.
Alessia Achim

GRAPHIC DESIGN

Alessia este elevă în clasa a 12-a în Sibiu și se pregătește să studieze arhitectura în străinătate. Ea s-a alăturat proiectului Mental Health for Romania pentru că, având experiențe personale cu tulburările de alimentație și depresia, a vrut să contribuie direct la dezvoltarea cunoștințelor oamenilor din România despre sănătatea mintală, precum și la popularizarea opțiunilor de ajutor pentru cei care au nevoie.
Andrei Stamate

GRAPHIC DESIGN

Andrei a studiat comunicare și relații publice în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, iar în timpul liber se ocupă de pasiunea sa, graphic design-ul. S-a alăturat proiectului “Mental Health for Romania” deoarece își dorește să contribuie la formarea unei comunități în care oamenii să vorbească liber despre problemele lor și în care să se regăsească.
Previous
Next

Asociația este la inceput de drum și suntem dornici să ne mărim echipa! Urmărește-ne pagina pentru a afla când vom începe următoarea perioadă de recrutare.