Arta este adesea lăudată pentru felul în care ne face să canalizăm emoțiile pe care altfel ne-ar fi greu să le exprimăm. Noi credem că orice formă de artă care se leagă de sănătatea mintală poate aduce mai multă înțelegere asupra trăirilor persoanelor afectate de tulburări și mai multă conștientizare asupra subiectului. Din acest motiv, am lansat în 2020 Concursul de Creație Mental Health for Romania, iar acum vă invităm să împărtășiți arta voastră cu noi și la cea de-a treia ediție.


Operele selectate vor fi postate pe site-ul și paginile de socializare ale Mental Health for Romania, de sine stătătoare, sau însoțind alte materiale realizate de echipa noastră. Pentru fiecare categorie, jurizarea va fi făcută de coordonatorii Mental Health for România, împreună cu voluntari cu specializări relevante și câte un artist invitat.


Numărul de locuri I, II și III de la fiecare categorie se va decide în funcție de numărul de participanți. Anul acesta vom acorda pentru prima dată și un premiu pentru cele mai votate lucrări de pe serverul nostru de Discord. Mai multe detalii despre cum se va face votarea pe Discord vor fi oferite după încheierea perioadei de înscrieri.

Regulament

1. Completează formularul de mai jos pentru a te înscrie la concurs.


2. Se acceptă o singură înscriere de persoană! Dacă completezi formularul de mai multe ori, se va lua în calcul doar primul formular trimis.


3. Poți înscrie lucrări în toate categoriile, maxim 2 lucrări pe categorie.


4. Pentru categoriile poezie și proză, lucrările pot fi scrise în română, engleză sau ucraineană (pentru lucrările despre sănătatea mintală în contextul războiului din Ucraina) și pot avea maxim 3 pagini A4.


5. Dacă au contribuit mai multe persoane la lucrarea ta, te rugăm să precizezi acest lucru în câmpul “descriere” și să treci acolo numele tuturor.

Categorii

Sponsorii ediției a 3-a

Premii

Locul 1

Locul 2

Locul 3

Mențiune

Premiu Discord

Premiu LGBTQ

Premiu Ucraina

Perioada de înscriere în concurs a luat sfârșit.